מבזקים

כבד קצוץ בטעם אלוהי

תוכן עניינים

ממרח כבד קצוץ הוא אחת המנות הכי טעימות שיש. עם מתיקות מעודנת של בצל מטוגן וביצים קשות, מתכון מלא בטעם עשיר וויטמינים לגוף.

איזה כיף למרוח על בגט ולטרוף, ככה בעמידה מעל הכירה, עוד טרם הוגש לשולחן. מתכון ממרח כבד קצוץ כל כך פשוט, עד שלא תאמינו שלא הכנתם כזה בבית

מצרכים:

חצי קילו כבדי עוף
שתי בצלים
פלפל שחור
מלח
שמן
3-4 ביצים קשות

אופן ההכנה:

שורפים את כבדי העוף על מנת להכשירם ובמחבת מטגנים שתיים-שלוש בצלים קצוצים גס. כשהבצל מטוגן וכמעט שרוף, מוסיפים את כבדי העוף על הבצל ומתבלים בפלפל שחור ומלח.
מטגנים עד שהכבדים עשויים היטב. אחרי שמצננים את הכבדים עם הבצל המטוגן, מכניסים למעבד מזון וטוחנים עד ד. מוסיפים את הביצים הקשות ותוך כדי טחינה מוסיפים שמן כרבע כוס, בהדרגה.

אופן ההגשה:

מכניסים את הממרח לשקית זילוף ומזלפים על צלחת הגשה או ישירות על פרוסות בגט בליווי אזהרה חמורה: זה ממכר ברמות

בתאבון

כתבה וצלמה: ענת דהן

 

1 9ceec52e-986e-40c2-9758-062b319af917 2 3 4 5

לאיזה תוכן תרצו לחזור:
הירשמו לניוזלטר שלנו לעדכונים מיידים: