ניקיטה רזבוזוב שף מלון דיוויד טאוור בנתניה שהגיע היישר ממסעדת הרברט סמואל, ריץ קרלטון הרצליה השיק תפריט חורף במסעדת LEGEND היוקרתית
רות קרייתי | כ"ה בטבת תשע"ח | 19 בינואר 2018 | מערכת ישראל ניוז
למרות מזג האוויר הסוער, הגיעו בסוף שבוע שעבר אנשי תקשורת ובלוגרים מקומיים ליהנות ממעדני השף ניקיטה רוזבוזוב, שהוצגו ונטעמו בהשקת תפריט החורף במסעדה.
השף ניקיטה שלף ממטבחו במומחיות רבה מנה אחר מנה, בזו אחר זו והצליח

להוציא קריאות התפעלות ומחמאות רבות מפי הסועדים, כאשר החלו המנות המפתיעות להגיע אל שולחנם. המנה הראשונה היתה כרובית צלויה על מצע עלים ירוקים וקרם שום שחור. יחד עם מנה זו הגיעו לשולחן סלט ארטישוקים ופטריות פרא על קרם ארטישוק ירושלמי. עוד בתפריט שהכין השף לסועדים היו מנות עיקריות של פילה דג דניס צרוב על ניוקי ופטריות. עופיון חצוי על תבשיל ראגו וכוכב הערב הבלתי מעורער, מנת הדגל מבית היוצר היה המבורגר שיכור ומעושן, בשר בקר, תפוח ביין לבן וכל זאת ברוטב מעושן.
בסיום הסעודה תהו הסועדים מה הסוד הגדול למנות כה מוצלחות? ושף ניקיטה גילה כי הסוד הכי גדול של האוכל טמון בחומרי הגלם: "כל חומרי הגלם שאנו עובדים איתם במטבח המסעדה, הם איכותיים ביותר. לא פחות חשוב מכך, כול החומרים ישראלים. חשוב לנו לעבוד עם מותגים כחול-לבן".
אי אפשר לסיים ערב כה נפלא מבלי לספר לכם כי מסעדת LEGEND היוקרתית פתוחה לקהל הרחב, ולא רק לאורחי המלון. והמחירים? שווים לכל נפש.
על האירוח המפנק ניצח מנכ"ל המלון דני רונן אשר הציע לנוכחים להשלים את חווית האירוח ולהישאר ללון במלון על חשבון הבית.
אז אל תשכחו לבקר במקום. מומלץ ביותר: מסעדת LEGEND, ממוקמת ברח' דוד המלך 8, נתניה.



