ח״כ יואב גלנט סיור במערת המכפלה, קריית ארבע ובמועצה האזורית הר חברון ונפגש עם יו"ר חטיבה להתיישבות ועם ראש מועצת הר חברון
יוסי ריבו | ט"ז באדר א' תשפ"א | יום חמישי 17 בפברואר 2022 | מערכת ישראל ניוז
האלוף במיל׳ וח״כ יואב גלנט, הגיע היום (ה׳) לסיור במערת המכפלה, קריית ארבע ובמועצה האזורית הר חברון. ח״כ גלנט נפגש עם יו״ר החטיבה להתיישבות ישי מרלינג, ראש המועצה האזורית הר חברון יוחאי דמרי, מנכ״ל תנועת מלוכדים יהונתן טל ומ״מ ראש מועצת קרית ארבע ישראל ברמסון.
ח״כ יואב גלנט: ״כל ביקור בחברון בכלל ובמערת המכפלה בפרט מיוחד ועוצמתי עבורי. לפיתוח קרית ארבע הסמוכה יש חשיבות לאומית. מערת המכפלה יש אחת ויש לה מקום מרכזי במורשתו של עם ישראל.

בכל תפקידיי בממשלה דאגתי לפיתוח ההתיישבות בכל רחבי יהודה ושומרון, וכך אעשה בעתיד. למען שמירה על האחיזה היהודית וקידום מפעל ההתיישבות, ביהודה ושומרון דרושות פעולות נחושות של מדינת ישראל. הקרב על השטח לא תם – ההשתלטות הפלסטינית הבלתי חוקית בשטחי c מסוכנת לעתיד המדינה. עלינו להאבק ולנצח את מפרי החוק והסדר״.
יו״ר החטיבה להתיישבות, ישי מרלינג: ״קרית ארבע-חברון והר חברון, הם מקומות אסטרטגיים וחיוניים לעתיד מדינת ישראל. חברי יואב גלנט הוא שותף אמיתי לדרך ומראה זאת הלכה למעשה בתפקידים השונים אותם הוא ממלא״.
מנכ״ל מלוכדים, יהונתן טל: ״אנחנו מודים לחבר הכנסת והשר לשעבר חברינו יואב גלנט על הביקור החשוב בקרית ארבע-חברון ובמועצה האזורית הר חברון, הביקור של גלנט מדגיש את הצורך באנשי ביטחון בממשלה שתומכים בהתיישבות, בניגוד למציאות כיום. נמשיך להוביל את הקו הלאומי בליכוד ולגייס שותפים רבים ככל שניתן לחיזוק ההתיישבות ברחבי ארצנו, בכל איזור שזקוק לכך ובכל עת״.
ראש מועצת הר חברון, יוחאי דמרי: "שמחתי לארח היום את האלוף יואב גלנט במועצה אזורית הר חברון. גלנט הוא ידיד אמת של ההתיישבות ביהודה ושומרון והיה קשוב לקולות העולים מהשטח. מאנשי ההתיישבות הצעירה ומהתושבים המתגוררים בחוות ובישובים הרואים יום יום את אדמות המדינה הולכות ונגזלות בידי הפלסטינים בבניה בלתי חוקית. אני מודה לו על הביקור ומתפלל כי יחד, בכוחות משותפים נוכל לפעול ביתר שאת למען המערכה על שטחי סי ולעצירת ההשתלטות הפלסטינית באזור."
ישראל ניוז Israel News אתר חדשות ישראל ומבזקים בזמן אמת






