כמידי שנה עם תחילת הקיץ קיימה משטרת אילת כנס מקצועי בו השתתפו בעלי עסקים מתחומי הבילוי ביניהם מועדונים, פאבים ודיסקוטקים
יהודית רימון | י' בסיוון תשפ"ב | יום חמישי 9 ביוני 2022 | מערכת ישראל ניוז
בתחילת הכנס שהתקיים אתמול (8/6) סגן-ניצב משה קראדי – סגן מפקד משטרת מרחב אילת, הודה למשתתפים על הגעתם וציין: "שיתוף הפעולה בין העסקים למשטרה הוא תנאי הכרחי הן להצלחה הרווחית ולפריחתם של העסקים והן למימוש תפקידה של המשטרה, כאחראית על שלומו וביטחונו של הציבור. המטרה שלנו היא מטרה משותפת".

בהמשך סקר בפני המשתתפים, סגן-ניצב כפיר סולומון – מפקד אגף המבצעים במשטרת מרחב אילת את האתגרים עימם מתמודדת המשטרה בימים אלו: "המציאות הביטחונית והאיומים המיוחסים לעיר אילת, על אף שאינם קונקרטיים, מעסיקים אותנו רבות ואנו משקיעים זמן ומשאבים בהיערכות אליהם, כל זאת כדי לשמור על שגרת חיים שלווה ובטוחה לתושבים ולהבטיח את חזרתם בשלום של האורחים בעיר לבתיהם".
עוד במסגרת הכנס הוצגו בפני בעלי העסקים נושאים מקצועיים על ידי בעלי תפקידים שונים ובתחומי אבטחה ורישוי עסקים, מודיעין ושימוש באמצעים טכנולוגיים.
ישראל ניוז Israel News אתר חדשות ישראל ומבזקים בזמן אמת






