מבזקים

בורגול מתכון הגרסה המושלמת

תוכן עניינים

בּוּרְגוּל הוא מוצר מזון ים-תיכוני העשוי מגרגרי חיטה מבושלת, שיובשה ונגרסה. כך מבשלים מתכון בסיסי לבורגול שאפשר להוסיף לסלט ירקות טרי או לכל מיני מאכלים. הבורגול הוא דגן מלא מזין וקל שעובד כתחליף מצוין לאורז חום, או קינואה אם ​​אתם מנסים לשנות קצת את התפריט היומי שלכם. אפשר ליהנות מהבורגול בצורות שונות והוא משמש תוספת נהדרת כחלק מארוחות הבוקר, הצהריים והערב.

מצרכים

1 ⅓ כוסות מים

⅔ כוס בורגול לא מבושל

2 כפיות שמן זית

¼ כפית מלח כשר בתוספת 1/8 כפית

אופן ההכנה

שמים 2 כוסות מים ומבשלים באש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה כוס בורגול; מכסים, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים 12 דקות. מסירים מהאש ומניחים לעמוד, מכוסה, 10 דקות. מעבירים את הבורגול המוכן לקערה. מזלפים מעט שמן זית, מפזרים מלח ומערבבים.

בתיאבון

 

לאיזה תוכן תרצו לחזור:
הירשמו לניוזלטר שלנו לעדכונים מיידים: