מבזקים

פלפלים במילוי בורגול

תוכן עניינים

פלפלים במילוי בורגול זו מנה ביתית סופר טעימה שנחשבת ארוחה בסיר אחד: מזינה, מנחמת ומתאימה להגשה גם לצמחונים וטבעונים

 

מצרכים:

6-7 פלפלים אדומים בגודל זהה

 

מילוי:

1.5 כוסות בורגול

2 כפות שמן

1 בצל קצוץ

3 שיני שום כתושות

2 גזרים בינוניים מגוררים בפומפיה גסה

1 עגבנייה גדולה חתוכה לקוביות קטנות

1 קופסת רסק עגבניות קטנה

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1 כפית כמון

1 כפית גדושה פפריקה מתוקה

1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה

 

רוטב:

3 כוסות מים רותחים

1 קופסת רסק עגבניות קטנה

1 כף פפריקה מתוקה

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

מכינים את הבורגול, מעבירים לקערה משרים במים לשעה, מסננים.

מרוקנים את הפלפלים מהגרעינים

מטגנים במחבת את הבצל והשום. מוסיפים גזר, עגבניות, בורגול ורסק עגבניות מטגנים 5 דקות. ממלאים את הפלפלים בתערובת, מניחים בסיר את הפלפלים הממולאים אחד ליד השני ושופכים מעל הכל את מרכיבי הרוטב. מנמיכים את האש, מבשלים כשעה עד שעה וחצי. מידי פעם יוצקים את הרוטב על הפלפלים כדי שיספגו את הטעמים. מכבים את האש ואוכלים מיד

בתיאבון

 

מקור

לאיזה תוכן תרצו לחזור:
הירשמו לניוזלטר שלנו לעדכונים מיידים: