מבזקים

אטריות פטוצ׳יני ברוטב פטריות ובזיליקום

תוכן עניינים

אחת המנות השוות והטעימות שיצא לי להכין למרות צבעם הירוק של אטריות הפטוצ׳יני הטעם פשוט מעדן. המנה נראית מהמם ופשוטה להכנה

מצרכים:

בצל קצוץ לקוביות
כף שמן זית
קופסת פטריות שמפניון/ פורטובלו חתוכים לרבעים
2 שיני שום קצוץ
מעט אגוז מוסקט
פלפל
מלח עדיף תבלין לתיבול אורגני
רוטב סויה לבישול ואפיה או שמנת לבישול
חופן עלי בזילקום קצוצים
אטריות פטוצ׳יני (כמות של 10 עיגולים)

אופן ההכנה:

להזהיב במחבת בצל קצוץ עם כף שמן זית, לחתוך לרבעים פטריות שמפניון ו/או פורטובלו ולהוסיף למחבת ולהשחים שיצאו נוזלים להוסיף 2 שיני שום קצוץ לתבל פלפל שחור, מעט אגוז מוסקט, תבלין לתיבול אורגני (צרפתי תמונה) אם אין אפשר מלח לפי הטעם ולהוסיף רוטב סויה לבישול לבשל ביחד ואז להוסיף מעט עלי בזיליקום טרי קצוץ.

במקביל להרתיח מים רותחים עם כפית מלח ולשים את אטריות הפטוצ׳יני ל 5-7 דקות שיתרככו (לפי הוראות היצרן)
לסנן את המים ולשים את האטריות בצלחת רחבה ולשים מעל את רוטב הפטריות.

בתיאבון

מאת: מירב אבני מאמנת לאורח חיים בריא

לאיזה תוכן תרצו לחזור:
הירשמו לניוזלטר שלנו לעדכונים מיידים: