מבזקים

דג סלמון ברוטב חרדל, סילאן ולימון

תוכן עניינים

מצרכים:
6 נתחי פילה סלמון בעובי 5 ס”מ (עם העור)

למרינדה:
1 כף חרדל עם גרגרים הלמנ’ס
3 כפות סילאן או מייפל
קליפת לימון מגורדת דק מ-1/2 לימון
מיץ מ-1/2 לימון
2 כפות שמן זית
1/3 צרור עלי טימין מופרדים לעלים
1/4 כפית מלח

אופן הכנה:

מערבבים את כל מרכיבי המרינדה עד לקבלת רוטב אחיד. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מניחים את נתחי הסלמון בתבנית ומברישים במרינדה בנדיבות.

אופים בתנור כ-10 דקות. חשוב להבריש מדי פעם את הסלמון במרינדה כדי שלא יתייבש.

מקור

צילום: בועז לביא

לאיזה תוכן תרצו לחזור:
הירשמו לניוזלטר שלנו לעדכונים מיידים: