בעקבות החלטת המשטרה לפתוח בחקירה נגד ראש הממשלה לשעבר אהוד ברק וסגן הרמטכ"ל והח"כ לשעבר יאיר גולן שקראו למרי אזרחי בהפגנות המחאה נגד ממשלת ישראל והעומד בראשה בנימין נתניהו, ברך יו"ר סיעת עוצמה יהודית ח"כ קרויזר על פתיחת החקירה
גיל שפירא | יום חמישי ד׳ באב ה׳תשפ״ד | 8 באוגוסט 2024 | מערכת ישראל ניוז
בדברי ח"כ קרויזר נגד אהוד ברק, אמר: "הגיע הזמן לשים סוף לחגיגות של המסית הלאומי עם החם צוואר, שדברי הבלע שלו בשעת מלחמה פוגעים בביטחון ובחוסן החברתי" אמר ח"כ קרויזר והוסיף

"האיש המופקר, האלים והמסוכן הזה שטיפח ועודד ערב המלחמה את תופעת הסרבנות בצה"ל, דאג לפורר את החברה הישראלית והלהיט את הרחובות באופן שיטתי, שב וקורא באין מפריע למרי אזרחי שכולל אי ציות לחוק ומצור על הכנסת. מדובר בחציית כל הקווים האדומים ואני ושאר אזרחי ישראל מצפים מהפרקליטות לא למסמס את התיק ולחקור ברצינות את מניעיו".
עוד אמר ח"כ יצחק קרויזר שגם הגיש תלונה נגד ברק לפני כשנה: "דין ברק כדין כל אזרח מן השורה, ללא שום הבדל או איתרוג מהמערכת, קל וחומר כשמדובר בראש ממשלה ושר ביטחון לשעבר שיודע היטב מהן ההשלכות ההרסניות של אמירותיו. יש גבול לטירלול ולהפקרות. ברק מבאיש את ריחה של ישראל בעולם ומבקש לחולל אנרכיה וכאוס בבית. אמשיך לעקוב מקרוב ולדאוג שלא ינהגו בכפפות של משי בשום גורם שמסית נגד מדינת ישראל".